Представяне на “Хитачи Енерджи България” ЕООД пред студентите на Технически университет - Габрово

b 99469b3cd28c13a9918ff897c2d5415b

 Няма налично описание.

На 15 ноември 2022г. Андрея Броняра – Генерален мениджър на “Хитачи Енерджи България” ЕООД, и екипът му от Отдел “Човешки ресурси” посетиха ТУ – Габрово и се срещнаха със студенти и преподаватели от специалности “Автоматика, роботика и компютърни управляващи системи”, “Промишлена и автомобилна електроника” и “Електроенергетика и електрообзавеждане”.

На срещата бяха представени дейността и визията за развитие на компанията. Господин Броняра изтъкна, че най-важното за съвременния бизнес е човешкият ресурс. Хитачи Енержи предлага отлични условия за работа, възможности за развитие и кариерен път в интернационална среда, инвестира в търсенето и задържането на таланти, както и предлага редица стажантски програми.

За да мотивира младите хора господин Броняра, представи своя кариерен път и предизвикателствата, през които е преминал, за да стигне до позицията “Генерален мениджър”, както и какво го мотивира в работата му всеки ден.

В рамките на срещата се проведе и увлекателна дискусия, при която студентите задаваха своите въпроси, а г-н Броняра прояви интерес към учебните дисциплини, които изучават. Голяма част от студентите останаха след събитието за личен разговор с господин Броняра и екипа му, вдъхновени от срещата.

В края на събитието студентите получиха покана за посещение в базата на “Хитачи Енерджи България” ЕООД в Севлиево.

Няма налично описание.