Над 150 компании търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022

Gabrovo 01

 

На 12-и април от 10:00ч. в Технически университет стартира форум "Национални дни на кариерата". До 14:00 ч. студенти и млади специалисти ще имат възможност да се срещнат на живо с представителите на водещи работодатели в гр. Габрово и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

За първи път от началото на пандемията огромен брой – над 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата. Събитията се провеждат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития вече се проведе и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

След форума в гр. Габрово Национални дни на кариерата за тази година приключва с присъственото събитие в гр. Русе на 14 април 2022 - Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Участието във форума е напълно безплатно за кандидатите, необходима е единствено предварителна регистрация.

Повече за Национални дни на кариерата можете да научите на сайта на събитието или като се свържете с екипа на HR компания и кариерен сайт JobTiger на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или 0884 086 003  и 0882 364 456.

За събитието и партньорите:

Организатор на форума е компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Бронзов спонсор е Infineon.

Партньори:
JobTiger.tv, HR Industry, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Община Пловдив, Община Русе, Община Габрово, Тракия икономическа зона, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Технически университет – Габрово, Баристо, Таткова градина, Аз мога – тук и сега, Лидер.бг, сп. Мениджър, ISIC International student identity card, 9Academy, b2b Media, Кариери, София Fantasy, Майнатаун, Международна награда на херцога на Единбург, Legion Run.