Онлайн конкурс SIT STAR

Acronis Bulgaria има удоволствието да Ви представи онлайн конкурса SIT STAR, организиран от швейцарския Schaffhausen Institute of Technology, с цел насърчаване интереса към компютърните науки и софтуерното инженерство. В предходното издание на конкурса през юли 2020 взеха участие повече от 400 участника от 42 страни.

Участието в конкурса дава възможност за бързо и ефективно решаване на алгоритмични задачи, възможност за изява пред технологични и научни лидери от най-високо ниво и достъп до магистърска програма в университета. Най-добрите участници ще спечелят награди!

За да имат право да участват за SIT STAR стипендия, участниците е необходимо да имат завършена бакалавърска степен по Компютърни науки или  друга в областта на STEM (природни науки, технологии, инженерство и математика) и добро ниво на владеене на английски език. 

Конкурсът SIT STAR  включва:

  1. 1-7 февруари 2021 | Упражнение: За да се запознаете със средата, първо ще получите достъп до кръга за упражнение. Може да се упражнявате по всяко време от 1 до 7 февруари 2021 година. Този етап не е задължителен, но ние силно препоръчваме да се включите. Резултатите от този кръг не влияят върху финалния брой точки.
  2. 10 февруари 2021 | Конкурс SIT STAR: Финалният кръг ще бъде на 10 февруари. Участниците ще имат на разположение 4 часа.

За повече информация и регистрация: https://sit.org/star-contest-2021