Коучинг програма на JA и Hewlett Packard Enterprise набира кандидати

captureBanner

Уважаеми студенти и възпитаници на ТУ - Габрово,

На вашето внимание JA и Hewlett Packard Enterprise представят възможност за участие във виртуална коучинг програма “Inspired by Example”, организирана съвместно между Hewlett Packard Enterprise и JA Bulgaria.

Коучинг програмата ще има 20 позиции за младежи от 18 до 29 г., като приоритет са младежите излезли от университет, които търсят първа работа и кариера, но е подходяща също за младежи между етапи на следването. Програмата ще се проведе между 18 декември 2020г. и 31 януари 2021г., като ще включва седмични коучинг сесии и групови проекти във виртуална среда.

Програмата е безплатна за селектираните участници.

Ще бъдат предложени 20 позиции - по 5 във всяко от следните направления:

  • People Leadership
  • Project/Program Management
  • Process Management
  • Customer Service
  • Remote Engineering

Срокът за кандидатстване е 11 декември. Кандидатурите трябва да съдържат CV, мотивационно писмо, индикация за ниво на владеене на английски език и избор на поне 2 от темите, цитирани по-горе, като предпочитани теми за кандидата. Кандидатурите се изпращат на мейл адрес -  Apostol Dyankov Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като молим в Subject на съобщението да фигурира „Inspired by Example”

За улеснение може да ползвате за кандидатстване и обобщен формуляр тук: https://eu.jotform.com/201414389787970

За повече информация тук е видеото, в което всеки от тематичните ментори/коучове от HPE се представя: https://www.facebook.com/watch/?v=197435265332163