"Златна Панега Цимент" АД - Лятна стажантска програма

751183818600ae0cad2eb46b28ad1c35

ТИТАН Груп, един от основните световни производители на цимент, ръководи над 40 компании в 14 страни и е работодател на повече от 5,600 души в целия свят. Основана в Гърция през 1902 г., TITAN се разраства като мултирегионален, вертикално интегриран производител на цимент, съчетаващ предприемаческия дух и оперативно съвършенство с уважение към хората, обществото и околната среда.

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД, част от групата Титан и водещ производител на строителни материали в България, обявява началото на своята Лятна стажантска програма. Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са:

СТАЖАНТ ЛАБОРАНТ БЕТОНОВИ СМЕСИ

СТАЖАНТ В ОТДЕЛ СНАБДЯВАНЕ

СТАЖАНТ ПЛАНИРАНЕ И ОТЧЕТНОСТ

СТАЖАНТ АВТОМАТИЗАЦИЯ

Срок за кандидатстване: 25.09.2023г.

Минимален срок на стажа: 1 месец с възможност при добро представяне да се удължи до 3 и 6 месеца

Месторабота: с. Златна Панега

Лице за контакт: Мария Пенчева, тел: 0898770763

Ако сме предизвикали вашия интерес, моля, изпратете актуална автобиография и мотивационно писмо на български език на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност, съгласно разпоредбите на ЗЗЛД.