SEEBURGER България - представяне и работни места

240968177 3782400151861833 9211911254445975832 n

SEEBURGER в България и глобално

SEEBURGER Informatik е основана в София през 1999г. като дъщерно дружество на SEEBURGER AG. Над 250 специалисти са част от екипите ни в офисите в София и Пловдив – paзpaбoтчици нa coфтyep c пpoгpaмeн eзиĸ Јаvа, cпeциaлиcти пo coфтyepнo тecтвaнe, инжeнepи пo coфтyepнa пoддpъжĸa, бизнec ĸoнcyлтaнти, сlоud инжeнepи и cиcтeмни aдминиcтpaтopи. Представителството в България имa ĸлючoвo мяcтo в гpyпaтa, ĸaтo тyĸ ca гoлямa чacт oт Рaзвoйния й цeнтъp и Глoбaлния й цeнтъp зa cпoдeлeни ycлyги.

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер. Компанията е основана през 1986г. в град Бретен, Германия, и в нея работят над 1000 специалиста. SEEBURGER е разпознат като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи нв помощ на бизнес партньорите. Компанията има 11 представителства в Европа, Азия и Америка и над 10,000 корпоративни клиенти във всички индустрии.

 

Много малко чужди компании в България имат свой сайт изцяло посветен на компанията като работодател и активен партньор в България. Ние сме една от тях. В www.seeburger.bg всеки може да достъпи интересна и полезна информация относно SEEBURGER България. Особено за кандидатстващите, които желаят да се запознаят с компанията, сайтът е много полезен. 

Кариерна страница : в кариерната ни страница всеки може да достъпи:

  • Всички отворени позиции;
  • Процесът по кандидатсване;
  • Benefits (Придобивки), които всеки служител получава;
  • Кратки визитки на екипа ни по подбор.

Отоврени позиции подходящи за студенти и прясно завършили:

Trainee Java Developer

Junior Java Developer 

Java Developer 

Automation Developer 

Application Security Engineer 

Data Mapping Specialist 1 и Data Mapping Specialist 2

Support Engineer