ДНИ НА КАРИЕРАТА - "ИТ, Комуникации и Аутсорсинг"

Event Cover

 

Петте събития от серията през октомври ще дадат шанс на хора от цялата страна за  кариерно развитие, нова работа или стаж.

Четиринадесетото издание на специализирания секторен кариерен форум ще се проведе виртуално и присъствено. Десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022 са насочени към тези, които искат да се развиват професионално в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се проведе в четири града на живо и онлайн за цялата страна:

  • София - 11 октомври, Хотел Маринела
  • Виртуален ден - 13 октомври на платформата на Brazen Technologies
  • Пловдив - 18 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център
  • Варна - 20 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat
  • Габрово - 25 октомври, Технически университет, Университетска библиотека

Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022

За работодатели:

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Сребърен спонсор на събитието: Louis Dreyfus Company.

Бронзов спонсор на събитието: Infineon Technologies Austria AG, Blankfactor, Tick42, Accenturе.

Здравето и спокойствието на посетителите и изложителите на форумите е приоритет за организаторите и събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!

Организатор: JobTiger.

Партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Тракия икономическа зона, b2b Media, KALDATA, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER, „Аз мога – тук и сега“, DEV.BG, ЛИДЕР.БГ, МЕНИДЖЪР, AIBEST, BARISTO, 9Academy, PLOVDIV – ONLINE, Фондация "Международна награда на херцога на Единбург – България", КАРИЕРИ, Татковата Градина

За повече информация, интервюта и въпроси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 088 408 6003 и 0882 364 456