Online Career Meet Up

Untitled design 1

📢 3 причини да се включиш в Online Career Meet Up на 28 октомври


✅ 1. Ще се срещнеш с представител на голям бранд, който е заинтересован от теб и бъдещата ти кариера.
✅ 2. Можеш да зададеш всичките си въпроси и да разбереш първи за възможностите в компанията.
✅ 3. Ще си в общество от мотивирани млади таланти, които търсят развитие, също като теб.

 

Online Career MeetUp е онлайн събитие, по време на което работодатели от различни индустрии представят себе си пред аудитория от студенти и отговарят на въпросите им за стаж, условия и възможности за кариерно развитие в съответната компания. Събитието се провежда в платформата Zoom и протича по следния начин:

  • Всяка една от компаниите представя себе си в рамките на 30 минути. Тематиката, която засягат представителите, освен кариерните възможности в съответната компания, засяга и ключови въпроси за младите специалисти без опит в сферата - полезни съвети при кандидатстване за работа, какви качества биха ги отличили, какви предимства и недостатъци крие сферата, към която са се насочили, и т.н. 
  • Между лекциите има предвидено време за "бързи срещи" - всяка компания се отделя в собствена онлайн стая, в която участниците могат да влизат един по един, да задават въпроси, да разменят контакти с HR специалистите.

Регистрирай се безплатно и се срещни лично с избрана от теб компания изцяло онлайн: https://talentclub.bg/online-career-meetup/.