Състезание на BASF "Innovation Hub 2021"

НОВИНИ Посещения: 594

BASF1

 

 

Включете се в инициативата BASF Innovation Hub 2021, която е уникален шанс за млади иноватори и стартъпи

Най-голямата в света химическа компания BASF взе решение да подкрепи стартъп идеи на млади иноватори, включително на млади иноватори от България.

Състезанието BASF Innovation Hub 2021 се фокусира върху идеи, които допринасят за развитие на чисти технологии и иновации с цел подобряване на екологичната устойчивост.

Най-добрата иновация или стартъп идея на национално ниво ще получи първоначално финансиране от 2,500 евро заедно с възможността за допълнителна подкрепа от 5,000 евро – независимо дали идеята ще бъде подкрепена за в бъдеще от BASF, като победител на Големия финал.

BASF Innovation Hub 2021 се състои от две основни части:

BASF Innovation Hub 2021 Местни кръгове на национално ниво: първа част от състезанието. След като кандидатстват, най-добрите пет екипа на местно ниво ще получат възможността да представят своите идеи пред местно жури, което ще определи победителя от местния кръг. След това всички победители от местните кръгове ще участват на Големия финал на BASF Innovation Hub 2021.

BASF Innovation Hub 2021 Голям финал: уникален шанс за победителите да представят своите иновации и стартъп идеи на по-широка аудитория и да осигурят финансиране за тяхното по-нататъшно развитие.

Участващи страни: Австрия и Унгария (съвместно представяне), Босна и Херцеговина, Хърватия, Сърбия, Словения (съвместно представяне), България, Гърция, Чехия и Словакия (съвместно представяне) и Румъния.

BASF Innovation Hub 2021 има за цел да подкрепи млади иноватори или стартъп идеи, които отговарят на поне една от следните теми:

Кандидатстването е в периода от 7 юни до 15 септември 2021 г. Местното жури от всеки регион ще избере най-добрите пет състезатели, които ще представят своите иновативни идеи. Един от тях ще получи шанса да участва на Големия финал на BASF Innovation Hub 2021.


Повече информация за състезанието, изискванията и процедурата за кандидатстване може да намерите тук: http://www.join-innovationhub.com/.