ИНЖЕНЕР, КОНСТРУКТОР И ТЕХНОЛОГ

ИЗТЕКЛИ ОБЯВИ Посещения: 31

ЦЕРАТИЦИТ България АД - Габрово е дългогодишна компания, с традиции в производството на металорежещи и специални инструменти от различни стомани, част от международната Група CERATIZIT. В продължение на повече от 95 години CERATIZIT е пионер в разработването на изключителни продукти от твърди материали за режещи инструменти и защита от износване. Частната компания със седалище в Люксембург разработва и произвежда високоспециализирани твърдосплавни инструменти, пластини и пръти от твърди материали, както и трудно износващи се части. Ние сме лидер на пазара в няколко области на приложение на трудно износващи се части и успешно разработихме нови видове твърди сплави, цермет и керамика, които се използват в обработката на дърво и камък. С над 8000 служители в 34 производствени обекта и търговска мрежа от над 50 клона, Групата е глобален лидер в карбидната индустрия.

Ние ви предлагаме възможност за реализация като:

ИНЖЕНЕР, КОНСТРУКТОР И ТЕХНОЛОГ

Основни задължения:

Нашите изисквания са:

Компанията предлага:

В случай, че предложението представлява интерес за вас и отговаряте на посочените изисквания, моля, кандидатствайте, като изпратите актуална автобиография на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.или чрез платформата: www.jobs.bg

Допълнителна информация може да получите на телефон 0897852188, Светлана Бамбекова, р-л отдел ЧР, Цератицит България АД.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

Контакт ще бъде установен само с одобрените кандидати.

Печат