Специалист Техническа поддръжка на машини

ИЗТЕКЛИ ОБЯВИ Посещения: 31

LEONI е глобален доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергията и данните в автомобилния сектор и други индустрии. Гамата от продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и монтажни системи, както и интелигентни продукти и услуги. Като иновационен партньор и доставчик на решения, LEONI поддържа своите клиенти с ясно изразено развитие и системен опит. Компанията, която е регистрирана на немския MDAX, наброява повече от 95 000 души в 32 държави и е реализирала консолидирани продажби от 4,8 млрд. Евро през 2019 г.
LEONI започна дейността си в България през 2018 г. и вече сме във фаза на изграждане и разширяване. Нашият завод в Плевен ще обслужва големи автомобилни клиенти в Европа. За кратко време искаме да бъдем един от водещите работодатели в българската автомобилна индустрия.
За завода ни в гр. Плевен търсим мотивирани служители, които биха искали да бъдат част от нашето развитие.

Нашето предизвикателство:

Образование - Завършено Електротехническо образование или Инженерно с Технически профил

Ние Ви предлагаме:

В случай че предизвикахме Вашия интерес, можете да изпратите подробна автобиография на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се свържете с Човешки ресурси на тел.: 064/976412; 0886001872 и 0886222495

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.

Печат