"Студент на годината" национален приз 2018

plakat2018

Националният приз „Студент на годината” се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Поредното XII-то издание на Националния приз "Студент на годината" ще се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката д-р Красимир Вълчев.

Първото издание на конкурса се провежда през Декември 2006 година. Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават. 

Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

За проведените 11 издания са участвали 2538 участници, а раздадените плакети в съответните професионални направления и категории са на над 127 студента.

Формуляр за участие

Д Е К Л А Р А Ц И Я за набиране, обработка и съхраняване на лични данни

Към сайта на "Студент на годината"

Допълнителна информация

full indir full oyun indir
Габрово НЕТ АртСторм дизайн студио