Инженер.bg - Бюлетин обяви от 11 септември 2017

 

Ръководител проекти, с. Радиново, обл. Пловдив

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато.

 

Консултант-продажби, Велико Търново

Филкаб АД е водеща българска производствена, инженерингова и търговска фирма с предмет на дейност доставка, дистрибуция и търговия. Във връзка с бизнес плановете си за развитие и инвестиране в нови направления, фирма ”Филкаб” АД търси консултант продажби.

 

Механик в производствен цех, София

Мултиинженеринг работи в областта на машиностроенето от 2002 година.Фирмата започва дейността си с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана.

 

Специалист Маркетинг и Комуникации, София

ЛД ООД е утвърдена търговска и инженерингова компания, дългогодишен партньор и представител на множество доказали се на световния пазар компании, сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др.

 

Оператори на машини с цифрово програмно управление с включено обучение, Пловдив

АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД - Ние сме бутикова инженерингова компания, която създава уникални иновативни решения със швейцарска прецизност. Това ценят нашите клиенти и вярват, че силата е в креативността на човешкия ум, не в мащаба.

 

Специалист Околна среда, Здраве и Безопасност, Русе

Интересувате ли се от възможност за стаж в международна водеща индустриална компания? Атлас Копко България търси специалист, който да се присъедини към техния творчески екип от инженери.

 

Mechanical Design Engineer - Machine Building, Sofia

Sensata Technologies is one of the world's leading suppliers of sensing, electrical protection, control and power management solutions. We are currently looking for a Mechanical Design Engineer to join our Mechanization team located in Sofia.

 

Редактор, София

Инженер.bg e интернет-базирана информационна медия, с мисия да отговори на потребностите от актуална и коректна информация на инженерната общност у нас. Водещото техническо издателство търси редактор.

 

Машинен шлосер, София

Старт Инженеринг АД е водеща компания в областта на проектирането, монтажа, внедряването на нови технологии, автоматизацията и пусково-наладъчната дейност на големи енергийни и индустриални обекти.

 

Машинен оператор, Русе

Монтюпе ЕООД e част от международна група, лидер в производството на сложни алуминиеви компоненти, предназначени за автомобилната индустрия в световен мащаб. Във връзка с разрастване на производството, компанията търси да назначи Машинен оператор.

 

Организатор снабдяване, София

Централна енергоремонтна база ЕАД / ЦЕРБ – направление Трансформатори се занимава с диагностика, аварийни и основни ремонти на трансформатори, като дейностите могат да бъдат извършвани на обект или в заводски условия.

 

Applications Engineer, Sofia

Melexis achieved the first place in the area of career opportunities, long-term job security, life balance, financial health, appealing job content, personal development and strong management. Melexis Bulgaria is currently looking for a highly motivated candidate.

 

Технолог, София

CTeam е компания, част от CTeam Груп, предлагаща широка гама от услуги и решения в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, комбинираща едни от най-добрите международни практики и познаване на местния пазар.

 

Точилар, заточване на металорежещи инструменти, Пловдив

Международна фирма, предлагаща комплексни технологични решения в областта на металообработването и професионалните инструменти, търси за разширяване на екипа си оператор на металообработващи машини.

 

Силвана Георгиева от Строително оборудване ЕООД: „Търсим мотивирани специалисти с желание за развитие“

„Трудолюбие и желание да учат и да се развиват – това са качествата, които търсим приоритетно в кандидатите за работа или стаж”, заяви г-жа Силвана Георгиева, мениджър „Човешки ресурси” в русенската компания Строително оборудване ЕООД, част от Групата Атлас Копко. В интервю HR-специалистът споделя още, че що се касае до младите специалисти, тепърва започващи своя професионален път, очаква да види интерес към конкретната позиция, за която кандидатстват, както и достатъчни познания в сферата им на образование.

Прочетете цялото интервю в Инженер.bg! Следете за още компетентни коментари от HR специалисти във водещи компании в бранша и научете кои са необходимите качества на успешния кандидат! Ще се радваме скоро да споделим още полезни новини в сферата на човешките ресурси от нашите партньори!

Допълнителна информация

full indir full oyun indir
Габрово НЕТ АртСторм дизайн студио